TACK!

Vi vill tacka er som kom på årsmötet hos Padel Crew den 21/4. Naturligtvis ett extra tack Padel Crew som ställde upp med lokal och speltid efteråt, till alla er som arbetat i styrelsen under året och valberedningen. Som tidigare informerats här avgick Christel Eriksson och Carl Alexander Allwood men vi vill tacka dem för tiden och energin de lagt ned. Klart igår också att Tim Lavebrand tackar för sig och kör vidare som ordförande i Båstad Padelklubb, lycka till där!

Styrelsen består nu av: 
Fredric Bengtsson(ordf),
​Husein Mehmedovic (vice ordf),
Anna Bondesson(sekr), 
Allo Cronqvist(kassör), 
Robert Tello (ledamot) 
Andreas Beer(suppl).

Till förbundets styrelsemöten har även spelarna möjlighet att närvara med en representant. Vi vill därför att spelarna bildar ett spelarråd, bestående av både manliga och kvinnliga spelare. En representant därifrån är sedan välkommen att delta på våra möten men också vara en tillgång till valberedningen i dess arbete för framtida styrelsekandidater och givetvis vara en länk mellan styrelse och spelare. Har ni tankar om spelarråd eller vill vara med maila oss på: info@padelsweden.se så hjälps vi åt att få till ett sådant.

Vi kan också konstatera att sporten växer snabbt och det är många projekt på gång ute i landet. Vi har som mål att ansöka om att bli upptagna i Riksidrottsförbundet 2017, vi behöver då vara 25 klubbar och 1500 medlemmar, vi är redan halvvägs och med nuvarande tillväxttakt är vi snart där.

Till hösten vill vi starta upp Svenska Padeltouren, arbetet är i full gång och vi kommer, när alla bitar är på plats att komma med fylligare information. Men ett riktigt spännande projekt att stärka padeln i landet.

Spela på!

/Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter