FIP-licensierad tränarutbildning

Nito Brea Nito Brea

Tränarutbildning i världsklass till Sverige!

Vi har det stora nöjet att presentera en tre-dagars tränarutbildning, Steg 1 i Helsingborg den 30/1-1/2, 2015. Utbildningen är ett samarbete mellan Helsingborg Racketklubb, Schoolpadelcentrum och Svenska Padelförbundet.

Utbildningen leds av Nito Brea, sedan 12 år Förbundskapten för både Argentinas herr- och damlandslag. 
Brea är förutom sina officiella meriter internationellt sett mycket erkänd och uppskattad som tränare och han är en av få som är godkänd av det internationella padelförbundet, FIP. Vi ser det som en fantastisk möjlighet att han kommer till Sverige och hjälper till att säkerställa att padelsverige får fram duktiga tränare som kan verka på våra anläggningar runt om i landet.

Svenska Padelförbundet vill de närmsta åren bygga en tränarutbildning i fyra steg varav denna är den första Steg 1 utbildningen och med bra uppslutning hoppas vi kunna göra den första steg 2 utbildningen till hösten 2015. 

Innehåll Steg 1: 
Rules of the game. History and development of the sport. What a professional teaching needs to include generally. Methodology and didactics of teaching. Management and basket ball pitch. Common mistakes and corrections. Tactics and games situations

Var: Helsingborgs Racketklubb, Hortensiagatan 8, Helsingborg. När: 30/1: 16:00-22:00, 31/1: 09:00-18:00, 1/2: 09:00-18:00 Språk: Engelska Pris: 7.850 kr/deltagare för 3 dagars utbildning, kaffe, dricka och lunch (lör/sön). Nito Breas bok på engelska innehållande bl a ett 40-tal lektionsupplägg. Diplom från Svenska Padelförbundet med Steg 1 behörighet.

Anmälan eller frågor, maila till: info@padelsweden.se. Anmälningstiden löper ut 15/1-2015. Betalning till förbundet på bankgiro: 639-4159 med sista betalningsdag 16/1. 

Och: Gott Nytt Padel År!!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter